SATIRE

HNS Geachte Directie: klacht over interactieve krant

Dit artikel is afkomstig uit Het Nieuwste Schavot, de satirische sportrubriek uit de Volkskrant.

null Beeld
Beeld

Raadsels (1001-1002)

Ik heb weer een raadsel. Het geheim van deze goalgetter is nog altijd niet ontrafeld. (Antwoord: Cold Kees Kist.) En nog een: Deze aanvaller is vaak verkouden. (Antwoord: Danny Hoesten.)

Fred Kleinveld, Batenburg

Dubbelganger

Mijn vader zag dat deze mannen bijzonder veel op elkaar lijken. Maar hij is veel te onhandig om de foto's zelf op te sturen. Het zijn Marcel Keizer, trainer van Cambuur en de Amerikaanse schrijver Atticus Lish. Dit is zeker een 5-sterrenvergelijking.

Hester Nauta (en vader Bauke), Leeuwarden

We geven het door aan onze Chef Dubbelgangers. (Dir.)

Klacht

Ik wil een klacht indienen over het steeds groter wordende interactieve deel van de krant. Raadsels verzinnen, dubbelgangers, kotsverhalen op DiDu en nu ook nog een klacht. Ik heb bijna geen tijd meer om op zaterdag de krant te lezen. Heeft de redactie niet meer genoeg inspiratie dat ze haar klanten moet vragen om de pagina's te vullen? Ik zou graag weer lui op mijn wenken bediend worden met verzinsels van de dames en heren schrijvers zelf.

Richard de Winter, Culemborg

Dubbelganger

De enige rubriek die nog een beetje niveau heeft, 'Een snuifje cultuur', staat vaker niet dan wel in HNS. En altijd met een slappe smoes. Afgang, voor een 'kwaliteitskrant'!

Irene ten Hag, Nijverdal

Als de sporter niet komt opdagen, staan wij machteloos. (Dir.)

Meer over