Service

Het weerbericht voor maandag maandag 24 januari: flink mistig

Redactie
null Beeld

Een grote weersverandering staat voorlopig niet op het programma. Net zoals afgelopen tijd is de eerste helft van de week vooral grijs en bewolkt. Maandag begint de dag met mist. Regionaal zou daarbij het zicht minder dan 200 meter kunnen worden. De mist kan hardnekkig zijn en in sommige plekken tot in de late ochtend blijven hangen. Nadat de mist is verdwenen, blijft het veelal grijs en bewolkt. De bewolking is wel iets minder dik dan afgelopen dagen en daarom kan vooral in het zuidoosten en uiterste noorden mogelijk de zon even doorbreken. De maxima liggen rond 5 graden en er staat weinig wind. In de nacht naar dinsdag is het overal bewolkt en nevelig. De temperatuur daalt tot rond het vriespunt en in het binnenland kan het een graadje vriezen.

Dinsdag is het tamelijk grijs en kil, met wederom eerst wat mist. Het blijft droog en de middagtemperatuur komt uit op 4 of 5 graden. Ook woensdag wordt het droog, grijs en bewolkt.

Vanaf donderdag gaat het weerbeeld veranderen. Dagelijks is kans op regen doordat er storingen of buien over het land trekken. Ook wordt het iets zachter, met maxima die oplopen naar een graad of 8.

Meer over