GEACHTE REDACTIE

Wat lopen die Amsterdammers toch te zeiken! Koningin Beatrix gebruikt de stad als 'zalenverhuurbedrijf'! En, o, wat hebben ze daar een overlast van....

Overlast

UTRECHT

Ruth Veldhuijzen van Zanten

Gezanik

Corrie Konijn wil dat de koningin Amsterdam, ter compensatie van eventuele overlast ten gevolge van haar feest, 'ons' drijvende bloembakken aanbiedt, welke ultieme truttigheid God verhoede. Ik word kotsziek van al die kleinzieligheid en ongastvrijheid.

AMSTERDAM Joost Hölscher

Pensioentje

Voor de vorige verkiezingen dreigde Brinkman op luide toon met maatregelen tegen de AOW. Dat betekende het einde van Brinkman en een harde klap voor het CDA. Vlak voor de komende verkiezingen maakt Kok het nog bonter. Hij dreigt niet, hij neemt gewoon maatregelen tegen de oudjes. De belasting over de eerste schijf is voor ouderen met 3,4 procent verhoogd. Niks geen compensatie voor de inflatie, van mijn modale pensioentje gaat per maand 73 gulden af. Ik heb mijn leven lang PvdA gestemd. Nooit meer.

DEN HAAGTh. v.d. Berg

Salami

Het is jammer dat Wouter Klootwijk zich niet de moeite heeft getroost om eens uit te vinden hoe lekker vegetarische producten als quorn, tivall, sietan of tofu kunnen zijn als hij zijn éigen fantasie er op los had gelaten. Met de opmerking dat de vorm van bepaalde vegetarische burgers en ballen te veel weg zou hebben van vleesproducten (Vervolg, 24 januari), hebben de verstokte vleeseters weer een nieuw excuus gevonden om hun kop in het zand te blijven steken voor onnodig veel dierenleed, mestoverschot, varkenspest of gekkenkoeienziekte.

Ik ben blij dat tivall en quorn zich met succes op deze stugge doelgroep richten en kijk ondertussen reikhalzend uit naar de eerste vegetarische salami!

AMSTERDAMDirk Verhoef

Meer over