Film

Salsa (Boaz Davidson, 1988). Overdag is Robby Rosa automonteur, 's nachts salsadanser. SBS 6, 14.30 uur...

The Stupids (John Landis, 1996). Stanley Stupid, Joan Stupid en hun kinderen Buster en Petunia Stupid zijn zo dom dat ze verzeild raken in deze abominabele klucht. Stanley is een postbode die op zoek gaat naar de mysterieuze Mr. Sender (Christopher Lee), naar wie verdacht veel post wordt verstuurd (Return to sender). V8, 20.15 uur.

Dad (Gary David Goldberg, 1989). Drama verliep in de jaren tachtig volgens een vast patroon: steeds opnieuw ontdekten yuppies dat er meer in het leven was dan geld verdienen. Hier is het beurshandelaar Ted Danson die voor zijn bejaarde vader moet zorgen omdat moeder in het ziekenhuis ligt. Sentimentaliteit volgt. RTL 4, 20.30 uur.

Der letzte Schrei (Robert von Ackeren, 1975). Een ambitieuze advocaat wil een kousenfabriek overnemen, en gaat met dat doel naar bed met zowel de dochter als de echtgenote van de eigenaar. De vreemde, kitscherige komedie wordt opgeluisterd door de aanwezighied van Delphine Seyrig, die met haar acteerstijl Greta Garbo lijkt te persifleren. Ook met cultster Udo Kier. Duitsland 1, 1.10 uur.

Meer over