Films

Grey Owl (Richard Attenborough, 1999). Pelsjager Grey Owl (Pierce Brosnan) zet zich in voor het behoud van de Canadese natuur en wordt een lokale held....

Door Pauline Kleijer

Spies Like Us (John Landis, 1985). Twee onhandige CIA-agenten (Chevy Chase en Dan Aykroyd) worden als lokaas naar Afghanistan gestuurd. Komedie.

Veronica, 18.35 uur.

Firestorm (Dean Semler, 1998). Matige actiefilm over een zogenaamde smoke jumper, een brandweerman die zich met een parachute midden in een bosbrand begeeft.

RTL 7, 20.30 uur.

Return to Me (Bonnie Hunt, 2000). Romantische komedie. Minnie Driver krijgt het donorhart van de overleden echtgenote van David Duchovny, en met het hart is ook de liefde getransplanteerd.

Net 5, 20.30 uur.

Clear and Present Danger (Phillip Noyce, 1994). Goede Tom Clancy-verfilming met Harrison Ford opnieuw in de rol van de CIA-topman Jack Ryan. Hij raakt verstrikt in de complotten van Colombiaanse drugsbazen en Amerikaanse politici.

Veronica, 20.30 uur.

Soldier (Paul Anderson, 1998). Onbeholpen sciencefiction met Kurt Russell als brute legerofficier die wordt afgedankt na de invoering van genetisch gemanipuleerde vechtmachines. Het leert hem een lesje over menselijkheid.

Veronica, 23.10 uur.

Meer over