Feestelijk

BESTE Flip, waar je nu bent, weet ik niet, dus hoop ik maar dat je de Volkskrant leest. Ik heb iedereen gebeld, maar ze zwijgen allemaal heel verlegen over je....

Je was zo vriendelijk en behulpzaam sinds je zoveel vrij had. Je ging steevast mee boodschappen doen, je hielp met afwassen, je zei steeds dat ik beter gezellig op de bank kon komen zitten dan dat ik stof zoog. Ik hoefde m'n Spaanse cursusboek maar open te doen of je verklaarde dat ik de taal al beter sprak dan Louis van Gaal. Je vroeg geïnteresseerd waar ik aan dacht als ik even stil was. Je vond het zo feestelijk allemaal! De hele lieve lange dag van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat vond je het feestelijk. De kramp in m'n kaken is nog niet over, ook al ben je al twee dagen foetsie.

En het erge is dat ik geen idee heb waarom ik opeens zo boos werd. Of waarom ik naast de zorg om jou toch ook wel wat opluchting voel. Maar kom alsjeblieft terug, en we maken er weer een grandioos feest van! We hadden ons zoveel voorgesteld van de VUT! Die droom laten we toch niet zomaar varen? Kom terug, lieve Flip, want ik mis dat gezeik van je meer dan ik had kunnen denken.

Meer over