Familiebezoek voor Mma

Op vrijdag 3 december, twee dagen voor pakjesavond, zal Laura Vi een Argentijnse achternicht van prinses Mma een bezoek brengen aan Nederland....

Lotte Stegeman

Viertelde eerder dit jaar aan een Argentijns blad dat ze ervan houdt om mannen op te winden. Vandaar dat ze, naast haar baan als secretaresse, meerdere malen per week uit de kleren gaat in Argentijnse nachtclubs.

Beste vriendinnen lijken de twee nichten niet te zijn. 'Mma heeft haar achternichtje nooit gezien', liet de RVD toen weten. Stripster Vieweert in een interview met het tijdschrift Caras dat zij en Mma vroeger beide in Pergamo (Argentiniwoonden. Mma zou altijd met haar oudere broer spelen.

Staat er een ontmoeting tussen de nichtjes gepland, tijdens Vi bezoek aan ons land? 'Geen commentaar', luidt de reactie van de Rijksvoorlichtingsdienst.

De flyer van het evenement, met de titel 'Maximaal aan de paal', toont een vrijwel naakte Viet een kroontje op haar hoofd. Een stempel vermeldt gekscherend 'met de goedkeuring van de RVD, die eerder in de clinch lag met Ex Porn Star over een flyer met daarop Balkenende tussen twee halfnaakte vrouwen.

Gijs van de Wint, organisator van het feest, zal Mma een uitnodiging toesturen, zodat ze zelf kan komen kijken hoe haar achternichtje danst.

Meer over