EVENEMENTEN

De Kasteeltoren IJsselstein is tot en met 13 september geopend voor publiek. Ook de expsositie 700 jaar Stein aan de IJssel is te bezoeken....

IJSSELSTE

TERSCHELLING: Museum 't Behouden Huys op Terschelling toont tot en met 15 september een panoramashow over over de gevolgen van een eventuele dijkdoorbraak op het eiland.

GRONINGEN: In het Grafisch Museum in Groningen loopt tot en met 20 september de tentoonstelling Schoolplaten terug in de klas. Open di-zon 13-17 uur.

APELDOORN: De Nederlandse Lathyrus Vereniging houdt tot en met 19 juli haar jaarlijkse tentoonstelling in de stallen van Paleis Het Loo in Apeldoorn. Deze keer staat de Lathyrus Odoratus (de 'reukerwt') centraal. Open di-zon 10-17 uur.

IJSSELSTE Het Stadsmuseum IJsselstein toont tot en met 13 september de expositie IJsselsteins fabricaat - 110 jaar meubelindustrie aan de Hollandse IJssel. De tentoonstelling belicht onder meer de sociale omstandigheden in de fabrieken. Open woe-zon 13-17 uur.

DELFT: In de zomervakantie kunnen kinderen elke woensdag van 13 tot 16.30 uur in het Legermuseum in Delft een knip- en kleurplaat in elkaar zetten van soldaten uit de zestiende eeuw.

HEERLE: Op zondag 12 juli en op zondag 26 juli is de landschapstuin 't Ven in Heerle van 12 tot 17 uur open voor publiek. Toegang 2,50 gulden.

Meer over