Eindelijk: Louis vraagt Truus

De primeur van de week kwam zonder twijfel het roddelblad Privé toe. Het magazine wist ‘exclusief’ te melden dat Louis van Gaal en Truus Opmeer dit jaar in het huwelijksbootje zullen stappen....

De trouwplannen bestonden al langer, maar waren volgens Privé tegelijk een ‘heet hangijzer’. De AZ-trainer wilde een grootse plechtigheid met veel gasten, terwijl zijn aanstaande eega meer ziet in een intiem samenzijn, ‘misschien zelfs in het geheim’.

Van Gaal vroeg zijn Truus op 22 december, de dag dat het paar twaalf jaar samenwoonde. Het aanzoek kwam volgens haar totaal onverwacht, ook omdat de doos die in de hoek van de kamer stond, te groot was voor een ring. Na een ‘heerlijke avond bij de open haard met een glaasje erbij’ kreeg Truus een collier van zwarte parels omgehangen, waarna ze door Van Gaal naar het ja-woord werd gevraagd.

Het paar wil het liefst trouwen op 08-08-2008 – tevens Van Gaals verjaardag – maar beseft dat dit moeilijk is op zo’n gewilde datum. Naar een locatie wordt nog gezocht.

Meer over