Eieren met oesters

De meeste 06-sexlijnen kosten een gulden per minuut, maar bij SBS kom/ben je voor de helft van de prijs klaar....

MARCEL VAN LIESHOUT

Zaterdagavond ging het bij Goedele's Over sex gesproken over lustopwekkende middelen.

'Ja, met Glenn. Wat heel goed werkt is cointreau met sinaasappelsap.' Goedele is er stil van. Glenn niet. Hij zucht: 'Vers geperste sinaasappelsap, hè.' Goedele, afgestudeerd seksuologe toch, wist dit nog niet. Glenn wordt kortademig: 'IJs erin! Da's nog lekkerder' Goedele wordt de opwinding te machtig en wil ophangen. Glenn steunt: 'Eieren' Goedele prutst aan het paneel van haar telefooncentrale. Bij Glenn zijn alle remmen los: 'Guinness' Goedele drukt Glenn weg. Ergens in Nederland krijst iemand in een telefoonhoorn: Ontbijtkoek! Autodrop! Kabeljauwfilet met boterjus!

We krijgen nu Ben. Hij houdt van eieren. 'Krijg ik niet zomaar een erectie. Tot in de middag van de volgende dag zit ik dan met een erectie.' Goedele oppert dat de volkswijsheid kennelijk klopt. Klopt? Mag Ben even lachen? Kloppen, zagen, muurtjes slechten, eeuwenoude eiken vellen, U zegt het maar.

Ha, daar is Eugene aan de lijn. Heeft tijdens een buitenlandse stage voor het eerst oesters gegeten. Mijn God! Anderhalve week met een stijve rondgelopen! 'Voor het eerst! En dan anderhalve week' Goedele: 'Wat voor het eerst? Een stijve?' Ha, ha, lacht Eugene. Ha, ha, hoe, hoe, hi, hi, horen we via de telefoonlijn Eugene's gezelschap meebulderen. Goedele hangt maar weer eens op.

Ergens in Amsterdam zet een nog nahinnikend gezelschap de vrijgezellenavond voort. Op naar de Bananebar! Waar hopelijk die andere SBS-grootheid van Op de Wallen om een babbeltje verlegen zit.

Marcel van Lieshout

Meer over