De Volkskrant zoekt een ervaren vormgever

De Volkskrant zoekt een getalenteerde, creatieve vormgever voor de krant en online, die kan bijdragen aan hoogwaardige en prikkelende presentatie van de journalistieke inhoud op alle podia. Hij of zij kan verhalen creatief en helder vertalen naar vorm zodat er een aantrekkelijke, duidelijk met stijl en aandacht gemaakte krant en site aan de lezer worden gepresenteerd.

null Beeld

We zoeken iemand die:

- Meer kan dan alleen netjes een pagina in elkaar zetten: die verrast met beeldoplossingen, manier van denken over presentatie, gevoel voor smaak en inventiviteit.

- Een niveau heeft dat zich kan meten met dat van 's werelds beste tijdschriften, krantenmagazines en sites.

- Ervaring en creativiteit combineert met communicatieve behendigheid en een praktische instelling.

- Liefde heeft voor de krant, vormgeving, fotografie en illustraties.

- Beschikt over journalistiek gevoel.

- Grote affiniteit heeft met kunst, cultuur, media, boeken en wetenschap. Die concrete ideeën heeft voor V en Sir Edmund en ook belangstelling heeft voor het hardere nieuws.

- Photoshop en Illustrator beheerst.

- Betrouwbaar, bestand tegen deadlines en flexibel inzetbaar is.

- Online-ervaring en ervaring in een redactionele omgeving zijn een pre.

Wij zoeken naar iemand in vaste dienst die beschikbaar is voor vier of vijf dagen in de week, en die het geen punt vindt om ook in avond- en weekenddiensten mee te draaien.

null Beeld

Vragen kunnen naar s.zuijderduin@volkskrant.nl. Reacties (CV, motivatie en een online portfolio - dus niet per WeTransfer of als attachment) graag uiterlijk 14 augustus naar c.devries@volkskrant.nl

Meer over