De krant is er voor het nieuws, voor de emotie zorg ik zelf wel

Al decennia ben ik intensief lezer van de Volkskrant en het enige wat mij met regelmaat irriteert zijn de korte stukjes van de rubriek NL....

De krant is er voor het nieuws en voor de analyse van het nieuws. Voor emotie zorg ik zelf wel.

AMSTERDAMF. Lanzing

Willink

Een schitterende foto van Hillary Clinton (de Volkskrant, 21 november)! Hopper wordt hier geëvenaard of Willink. Maakt niet uit.

GOIRLEE. van Raak

Rust

Complimenten aan de fotoredactie voor de prachtige foto op de voorpagina. Er gaat heel veel rust uit van deze foto van Hillary Clinton die een geschreven brief leest.

Dé voorpaginafoto van 1998 zou ik zeggen.

KOOG AAN DE ZAAN

André van der Smaal

Cartoon

Mijn bewondering voor de wekelijkse cartoon van Stefan Verwey in de uitstekende bijlage Cicero. Elke vrijdag, nadat ik hiervan heb genoten, vrees ik dat zijn inspiratie met betrekking tot dit onderwerp nu wel uitgeput zal zijn.

AALDENJ. Steenkist

Blunder

Wat ergerlijk om bij de foto over de herdenking van de honderdste geboortedag van Ivens (de Volkskrant, 19 november) als onderschrift te lezen: 'De weduwe Ivens' zit naast. . .

Zij heeft echt wel een eigen naam. Zo'n blunder kun je niet maken!

DE BILT

Trui Waalwijk

Belachelijk

Hallo, ik ben Max, en ik ben 7 jaar en ik vind het belachelijk dat jullie gewoon gezellig foto's maken, terwijl iemand in elkaar wordt geslagen.

Waarom doen jullie dat?

ROTTERDAM

Max Wilhelm de Bont

Prachtig

Iedere keer als ik het zie, denk ik het. Nu moet ik het maar eens zeggen: Angela de Vrede, wat maak je toch prachtige illustraties. . .

KONINGSLUSTGerda Roes

Meer over