DANS

Tournee..

A Touch of Weill van danser en zanger Joaquim Sabaté was vorig jaar te zien op het CaDance Festival en maakt nu een tournee. Uitgangspunt van de voorstelling zijn liederen van Kurt Weill, uitgevoerd door counter-tenoren, onder wie Sabaté zelf. Vrijdag in Eindhoven (Stadsschouwburg), 21 september in Haarlem (Toneelschuur), 24 september in Arnhem (Schouwburg).

Het Nationale Ballet met choreografieën op muziek van Beethoven: Adagio Hammerklavier van Van Manen, 7de Symfonie van Van Schayk en een nieuw werk van Xin Peng Wang op Beethovens Negende symfonie. Op 12, 16, 18 en 19 september in Amsterdam (Muziektheater), 14 september in Den Haag (Lucent Danstheater).

In de Argentijnse productie Tango Pasión worden de tangodansers en -zangers muzikaal begeleid door het Sexteto Mayor. Vanavond t/m zondag in Amsterdam (Theater Carré), dinsdag in Breda (Chassé Theater), woensdag in Den Haag (Lucent Danstheater), 16 en 17 september in Nijmegen (Stadsschouwburg), 18 en 19 september in Den Bosch (Theater a/d Parade).

De tapshow Tap Dogs ontstond in de staalstad Newcastle in Australië. Stoere mannen doen de tapdans herleven, waarbij ze gebruik maken van stevige live-muziek. Vanavond t/m 11 september in Den Haag (Lucent Danstheater), 14 t/m 18 september in Rotterdam (Luxortheater), 20 t/m 25 september in Breda (Chassé Theater).

Amsterdam

Een reprise van 1, 2

Meer over