DANCE EVENT

Vandaag begint de Amsterdam Dance Event, een driedaagse muziekbeurs, die een alternatief wil zijn voor de bekende internationale ontmoetingsplaatsen voor de muziekindustrie de Midem in Cannes en de Popkomm in Keulen....

Vanavond in de Melkweg 'Techno paradise', met Unit Moebius (live), dj Per en de Duitse dj Oliver Bondzio (Harthouse). In Paradiso een speciale editie van 'Boom boom de luxe' met Morcheeba, Lamb, Baby Fox, The Horn en dj's Frankie D. en LX Pacific. Escape presenteert een 'hardcore'-avond met Flamman en Abraxas, Dark raver en anderen.

Vrijdag in Paradiso een speciale VIP-club met het Engelse Mix Mag, met dj's Richie Hawtin, Craig Walsh en Mixmaster Morris. Zaterdag in de Chemistry in de Escape dj's Dimitri en Sneak en een optreden van Orlando Voorn. Empirion, een nieuwe Engelse techno-groep van het XL-label speelt zaterdag in de Mazzo. De Balie presenteert een 'Best of Easy Tune', met Richard Cameron, Easy Aloha's, Wiseguys en Dimitri From Paris. In de Westergasfabriek een Silly Symphonies-feest met dj's Remy, Joost van Bellen, Paul van Dijk en Tony Humphries. In Paradiso zaterdag een nieuwe editie van 'Welcome to the future', met dj Michael Dog van het Engelse Megadog, dj Zki (Momono), dj Angelo en een live-concert van Quazar.

Amsterdam, diverse clubs, 17, 18 en 19 oktober.

Meer over