CIRCUS

Circus Herman Renz met Hello Hollywood, een mix van klassiek en modern circus. Clowns (Milko) vertellen het verhaal van Marilyn Monroe en Charlie Chaplin, filmstudios, westerns, sf-films, Las Vegas en de uitreiking van de Oscars....

Groot Kerstcircus Ahoy, met veel dieren, waaronder dromedarissen,paarden en leeuwen. Vrijdag t/m 1 januari in Ahoy`, Rotterdam.

Het Dordtse Wintercircus Royal biedt Indische olifanten, Friese paarden,Californische zeeleeuwen, acrobaten en jongleurs uit Rusland, Roemenië,Tsjechië, Italië en Marokko. Vanavond t/m 7 januari staat de tent in deMaasstraat-Stadswerven, Dordrecht.

Russische Staatscircus met de clown Popov en goochelaar Hans Kazàn, ineen tent op het Malieveld in Den Haag. Tot en met 8 januari.

Circus Cascade met Salto Culinare in de Utrechtse Stadsschouwburg (t/m30 december). Met mimespelers, clowns, een antipodiste, jongleurs enacrobaten op motoren.

Wereldkerstcircus Carré, vanavond (première) t/m 8 januari in TheaterCarré, Amsterdam.

Circus Mullens Wonderland, vrijdag t/m 3 januari op Parking FEC inLeeuwarden.

Cirque d`hiver Roermond, van 27 t/m 30 december in De Oranjerie inRoermond.

Kerstcircus Hilversum, zaterdag t/m 1 januari in de Diependaalselaan inHilversum.

Wim Zomer Wintercircus, van 25 december t/m 8 januari in Vision Park,Apeldoorn.

Limburg Kerstcircus, vanavond t/m 8 januari in de Haspelsestraat inSittard.

Wintercircus Martin Hanson reist rond: zaterdag in Amersfoort (DeFlint), zondag in Purmerend (De Purmaryn), 26 en 27 december in Hoorn (HetPark), 28 december in Amstelveen (Schouwburg), 29 december in IJmuiden(Stadsschouwburg Velsen), 30 december in Den Helder (De Kampanje), 31december en 1 januari in Alkmaar (De Vest), 2 januari in Zaandam(Zaantheater), 3 januari in Rijswijk (Schouwburg), 4 januari in Schiedam(Theater a/d Schie), 5 en 6 januari in Oss (De Lievekamp).

Meer over