BN'ers voor beginners

Wie? Mirella van Markus

Score op de schaal van Viola? 31 %

Foto? RTL

Hoe romantischer, hoe beter, zeggen wij altijd maar, en wat dat betreft stelde Mirella van Markus ons zeker niet teleur toen ze in mei op de knieën ging voor haar Carolien. En dat in het mulle zand van het Noord-Hollandse liefdeseiland Texel.

De presentatrice gaf later enkele details prijs in RTL Boulevard. 'De lucht was strakblauw en de zon scheen volop.' Haar geliefde hield Mirella van Markus gelukkig niet lang in spanning. 'Ze moest huilen en zei volmondig ja.'

Mirella (1977) had zich goed voorbereid. Ze had een fles champagne meegesmokkeld en natuurlijk een ring. 'Dat was moeilijk om mee te nemen, omdat m'n vriendin altijd alles in de gaten heeft.'

Het leven lacht de tv-babe ook om een andere reden toe. Vanaf 17 december mag ze een tweede programma op RTL 7 presenteren, naast &talk. In Klus je Rijk draait alles om energiebesparing en worden acht weken lang vijf gezinnen gevolgd die hun huis energiezuinig maken. Een aanrader, denken wij, temeer daar een jury onder leiding van oud-minister Jacqueline Cramer een winnaar zal kiezen die het lieve sommetje van 10 duizend euro zal krijgen.

Wéer een uitdaging dus voor de vrouw die opgroeide in een keurig ondernemersgezin in het al even keurige Zeist. Onlosmakelijk leek ze verbonden met Goedemorgen Nederland, de KRO-hit, maar ook bij de commerciëlen timmert ze lekker aan de weg. Ook de column die ze schrijft voor Filosofie Magazine- en waarin ze op zoek gaat naar iets dat 'zelfinzicht' heet - moet worden genoemd. Nee, Mirella van Markus was er al, maar komt er zeker.

undefined

Meer over