BN'ers voor beginners

Wie: 'Buurman' Dennis Schoute Score: 2 procent op de schaal van Viola

Bracht de cast van RTL-kijkcijferkanon Oh Oh Cherso ons vorig jaar nog ernstige morele schade toe, tegenwoordig hebben de Haagse jongeren hetzelfde effect als een beker warme melk voor het slapengaan. Alcoholvergiftiging? Daggeren? Woknok? We laten ons speelgoed er niet langer voor staan. Bij RTL5 was men eerder dit jaar dan ook ten einde raad. Er moest toch een manier zijn om als vanouds te choqueren?

En zo gebeurde het dat kozijnenboer en motorfanaat Dennis Schoute (45) op de buis, en zo in ons leven kwam. In slechts vier afleveringen zagen we de Hagenees onder meer de kop van een rauwe vis afbijten, vanaf een balkon in het zwembad plassen en in een dronken bui door een kelderluikje naar beneden storten. Ook bezorgde hij medereiziger Tony (alias Sterretje, qua massa zeker niet de minste van de groep) een gekneusde knie met niets meer dan, jawel, zijn pielemans. 'Snikkel technisch knockout door een swaffelstoot', glunderde Dennis na afloop.

En dames, opgelet: deze bokskampioen is nog single! Volgens RTL heeft Dennis verschillende relaties achter de rug, maar de ware nog steeds niet gevonden. Het mooiste aan zichzelf vindt hij zijn grote handen en zijn krullen. De vrouw van zijn dromen heeft humor, is sexy en kan niet praten.

Eerlijk gezegd weten we niet zo goed wat we met buurman Dennis aan moeten. Voor nu krijgt deze vrolijke krullenbol 2 procent op de schaal van Viola. Eén voor elk van zijn mooie, grote handen.

undefined

Meer over