Blessings van Groot Nieuws Radio wint Gouden RadioRing

Het radioprogramma Blessings van Tim Hendriks op Groot Nieuws Radio heeft woensdagavond de Gouden RadioRing gewonnen. De presentator kreeg de publieksprijs voor het beste radioprogramma woensdagavond tijdens de tiende editie van het RadioGala van het Jaar in Theater Amsterdam.

De uitreiking van de Gouden RadioRing 2013. Beeld ANP
De uitreiking van de Gouden RadioRing 2013.Beeld ANP

Blessings gaf het nakijken aan medegenomineerden Helemaal Haandrikman (Bert Haandrikman NPO Radio 2) en Bij Igmar (Igmar Felicia op SLAM!). Het winnende programma is te horen op Groot Nieuws Radio, een christelijke zender die vanuit Veenendaal uitzendt en te horen is via de middengolf. In het dagelijkse verzoekprogramma draait Hendriks christelijke muziek die luisteraars aanvragen en kunnen mensen vrienden groeten, feliciteren of bemoedigen.

Bert Haandrikman (NPO Radio 2) heeft de Zilveren RadioSter Man gewonnen en Roosmarijn Reijmer van 3FM won de Zilveren RadioSter Vrouw.

Naast de Gouden RadioRing en de Zilveren RadioSterren werden ook de vakjuryprijzen uitgereikt, de Marconi Awards. Q-music won de Marconi Award voor beste zender. Eerder was al bekend dat Ruud de Wild de Marconi Oeuvre Award 2015 heeft gewonnen. Herman Hofman van 3FM won de prijs voor 'Aanstormend Talent.

Meer over