Ajax wint wel van Panathinaikos

Ajax heeft vrijdagavond een oefenwedstrijd tegen het Griekse Panathinaikos gewonnen. Arkadiusz Milik en Anwar El Ghazi tekenden voor de treffers in Epe (2-0). Milik profiteerde van goed voorbereidend werk van Davy Klaassen en Lasse Schöne. El Ghazi, ingevallen voor Milik, besliste het duel in de slotfase met een geplaatst schot.

null Beeld Pro Shots
Beeld Pro Shots

Trainer Frank de Boer genoot in Epe meer dan een paar uur eerder in Hardenberg, toen Ajax in een andere samenstelling van het Deense Nordsjaelland verloor (1-3). Ruim twee weken voor de eerste wedstrijd in de derde voorronde van de Champions League speelt de coach nog niet met één vaste ploeg. Hij wil zo veel mogelijk spelers met elkaar aan het werk zien.

Tegen Panathinaikos vermaakten bij vlagen Klaassen, Sinkgraven en Riedewald. Opvallend was dat Ajax tegen Nordsjaelland met een ervaren defensie drie treffers incasseerde. De nummer twee van vorig seizoen startte met doelman Jasper Cillessen, Ricardo van Rhijn, Joël Veltman, John Heitinga en Nick Viergever. Danny Bakker tekende tegen de Denen voor de treffer van Ajax.

null Beeld Pro Shots
Beeld Pro Shots
null Beeld Pro Shots
Beeld Pro Shots
Meer over