Aanvullingen & verbeteringen

In het artikel De Talenten van 2013 (V Weekeinde, pagina 6-7, 29 december) werd Marit van den Elshout aangeduid als programmeur van het Nederlands Film Festival. Dat moet zijn: manager van de Cinemart van het Internationaal Filmfestival Rotterdam. Achter de naam van Yolanda Ulger stond de verkeerde werkgever, namelijk V2/Munich. Dat moet zijn PIAS.

In het overzicht van de beste wetenschapsboeken staat Mark Mieras ten onrechte vermeld als co-auteur van de bundel Wetenschap is ook maar een mening (Wetenschap, pagina 9, 29 december). De co-auteur is Bram Vermeer. Het boek Eet Mij werd geschreven door Asha ten Broeke én Ronald Veldhuizen.

In haar column 'Klein onderwijslexicon 2012' schrijft Aleid Truijens (Opinie & Debat, pagina 26, 31 december) dat de vrijheid van onderwijs is geregeld in grondwetsartikel 2. Bedoeld werd artikel 23.

Onder de kop 'Boorschip Shell strandt bij Alaska' (Economie, pagina 19, 2 januari) werd een website van Shell geciteerd: 'Het gaat niet alleen om de olie - het is een uitdaging'. Deze site blijkt niet van oliemaatschappij Shell. Het is een nepsite, opgezet door milieuactiegroep Greenpeace.

Het Boeddhistisch Retraitecentrum Metta Vihara (V, pagina 7, 2 januari) wordt in het artikel 'Schijn bedriegt' per ongeluk Mette Vihara genoemd.

undefined

Meer over