Aanvullingen en verbeteringen

In het artikel 'Boijmans depot wil kunst tonen' (V, pag. 7, 10 maart) staat dat architectenbureau MVRDV de opdracht voor de bouw van een kunstdepot in Rotterdam pas kreeg na een rechtszaak, aangespannen door concurrerende bureaus. Deze rechtszaak was echter aangespannen door MVRDV zelf.

De kop 'Rechter VS: Heleen Mees niet schuldig aan stalking' (Ten Eerste, pag. 5, 11 maart) klopt niet. Er komt geen proces tegen Mees. De rechter heeft zich niet uitgelaten over de schuldvraag.

Het bijschrift onder de foto van Michiel Bakker bij De Dokwerker (V, pag. 3, 10 maart), vermeldt de stad Rotterdam. De Dokwerker staat in Amsterdam.

In 'Gemalto geeft shortsellers vooralsnog het nakijken' (Economie, pag. 24, 7 maart) staat ten onrechte dat 'shortsellers' 11 procent van de aandelen van Gemalto in eigendom hebben. 'Shortsellers' lenen aandelen en zijn dus geen eigenaar van de stukken.

In de recensie van Michel Krielaars' boek (Sir Edmund, pag. 61, 8 maart) wordt de Britse schrijver John Stoppard genoemd. Dit moet zijn Tom Stoppard.

undefined

Meer over