Aanvullingen en verbeteringen

In de grafiek bij het artikel over Greenpeace en de stenen in de Noordzee (Binnenland, pagina 3, 2 september) is sprake van de West-Friese eilanden....

Het fotobijschrift Printplaat met micro-elektronica (Kennis, pagina 1, 30 augustus) klopt niet. Bedoeld was: printplaat voor micro-elektronica. De chips en andere componenten zitten nog niet op de plaat.

Het tekstgedeelte omvat verder aanvullende teksten van bassist Jim Crow (1927) en jazzjournalist Nat Hentoff (1925), maar het interessantst is Van de Klomps eigen toelichting over de puzzeltochten om sinds lang vergeten graven te achterhalen (Cicero, 29 augustus, pagina 24). Het is niet Jim Crow, maar bassist Bill Crow.

De foto’s bij de reportage over expeditie Robinson (Magazine, pagina 24, 30 augustus) zijn van de hand van Jeroen van Amelsvoort.

Op de lijst staan veel gebruikte, oraal in te nemen middelen, zoals de cholesterolverlagers simvastatine (Zocor) en atorvastatine (Lipitor), de bloeddrukverlager nifedipine (Adelat), het erectiemiddel sildenafil (Viagra), de rustmaker diazepam (Valium) en het antidepressivum sertraline (Zoloft), (Kennis, 23 augustus, pagina 5). Het bloeddrukverlagende medicijn Nifedipine heet Adalat.

Meer over