Seks

ALS ik mag kiezen tussen een orgasme en een mooi vergezicht, doe mij dan maar een berglandschapje. Ik vind seks niks aan, en mijn Flip gaat ook liever naar de Alpen dan dat we samen de hele tijd maar net doen alsof we tegelijkertijd stormachtig klaarkomen....

Toen we pas getrouwd waren, bladerden we bevreemd door allerlei leerzame boeken, die verhaalden van een spannende strijd om de overgave van de vrouw. Het klonk allemaal zo oorlogszuchtig. We moesten op elkaar inklauwen tot Flip gewonnen had, maar hij was te zachtaardig en ik was daar belazerd, ik gaf mij niet over. Dat geldt nog steeds voor eenderde tot de helft van alle vrouwen, dus ik begrijp eigenlijk niet waarom onze westerse maatschappij zich zo richt op een sfeer van decolletés en suggestief gehijg. Zou de andere helft van de vrouwen seks dan echt zo belangrijk vinden? Ik kan het me niet eens voorstellen.

Toen Flip met grote stelligheid beweerde dat sexy dames niet lekker kunnen koken, was het pleit beslecht. We leefden nog lang en gelukkig door zonder al te veel seks tot afgelopen week, toen mijn zus Jo vanuit het ziekenhuis bij ons kwam logeren. Ze ligt bij ons op de bank te lonken en te kwijnen op zo'n neurasthenisch interessante manier, 't is net Eline Vere. Er siddert een hysterisch geheim in haar stem als ze zich tot Flip richt. Ieder woord hangt aan een zwoele jarretel.

Tot mijn verbijstering vindt Flip dat Jo toch wel iets 'kittigs' heeft. 's Nachts schurkt hij heel anders tegen me aan en ik voel me verraden. Jo behoeft verzorging, maar ik wil haar weg hebben en ik weet niet hoe. Wat valt Flip me tegen! En wat stelt hij zich opeens aan met z'n pikkie!

Meer over