Aaf leest sterren

Aaf leest sterren: André jr. gaat het huis uit en Renze blijkt net als u een magneet te hebben

null Beeld

Elke vrijdag belicht Aaf Brandt Corstius twee opmerkelijke celebritynieuwtjes. Vandaag: André Hazes jr. en Renze Klamer.

Aaf Brandt Corstius

Stap

André Hazes jr. Beeld Brunopress
André Hazes jr.Beeld Brunopress

Als de wereld zou vergaan en alleen nog de Hazessen, Meilandjes en Kardashians overblijven – grote kans, want zij lijken types die alles overleven, inclusief pandemieën en kernbommen – zou je nog steeds alle roddelrubrieken op aarde kunnen vullen.

Momenteel is de riool- en reguliere journalistiek in de ban van de familie Hazes, vanwege de documentaireserie over familie-onverkwikkelijkheden en de nieuwe relatie van André. Je weet dat je een hele grote bent als letterlijk elke stap van je prille relatie leidt tot een artikel op de site van De Telegraaf.

‘André Hazes toe aan volgende stap in relatie met Sarah van Soelen’ kopte die site donderdag. Die volgende stap is ‘een eigen stek’. Hazes verliet, mocht u onder een steen hebben geleefd, in maart zijn verloofde Monique Westenberg, die hij in december nog met camera’s erbij ten huwelijk vroeg terwijl iemand herhaaldelijk The Time of My Life op een piano zat te spelen.

Hij ging na de breuk verder met influencer Sarah van Soelen en woont nu bij haar ouders. Maar de eigen stek lonkt.

Zoals het mensen eigen is die goed weten hoe ze de media moeten bespelen, hint Hazes erop dat hij met Van Soelen gaat samenwonen. ‘Ik zie mijzelf niet meer alleen wonen...’

De volgende kop zal gaan over de aanstaande verhuizing, en dan komt er een grote fotoreportage waarin Hazes en Van Soelen minstens zes pagina’s lang poseren met verhuisdozen. Hoe we dat weten? Exact die reportage stond kort geleden over de Meilandjes in een van de roddelbladen.

Magneet

Fidan Ekiz en Renze Klamer, presentatoren van De vooravond. Beeld BNNVara
Fidan Ekiz en Renze Klamer, presentatoren van De vooravond.Beeld BNNVara

Het is echt lente, want ook Renze Klamer heeft een nieuwe liefde. De presentator van De vooravond deelde dat nieuws op de meest standaard manier die sociale media te bieden hebben: drie romantische foto’s en de tekst ‘Blij met jou’.

Klamer tagde zijn nieuwe vriendin, Arendina Florance, die zichzelf in haar bio beschrijft als schoolmanager, schrijver, memeliefhebber en wild flower.

Maar waar we het over willen hebben, is de sympathieke rotzooi op de achtergrond bij de eerste foto, van Klamer en Florance op het dakterras. Die foto is ongetwijfeld bij hem thuis genomen, of bij haar als zij ook jonge kinderen heeft, want de universele witte plastic kinderstoel van Ikea staat prominent achter het raam. Daarbij een eettafel met daarop de hoeveelheid papieren, troep en boeken die ieder gezinsbestierend mens, of misschien wel ieder mens, op tafel heeft liggen.

De ‘magneet’, noemde een interieurontwerper die uw sterrenkijker onlangs sprak die plek. De zone op tafel die niet direct nodig is als je gaat eten en zo een irritante verzamelplaats wordt voor alle bonnetjes, tijdschriften, brieven van de BankGiroLoterij en kindertekeningen. Een plek die op de een of andere manier onopruimbaar is.

Ook bekende mensen hebben een magneet, blijkt uit de foto van Renze Klamer. Maar je ziet de magneet maar zelden voorbijkomen bij BN’ers, zelfs op Instagramkiekjes. Daarom: leuk voor Klamer dat hij verliefd is, en voor ons dat we weer eens een echte magneet bij een BN’er hebben gezien.

Meer over