OPEN REDACTIEstoepkrijt

Stoepkrijt-kunstwerk gezien? Stuur ons een foto

Fleur De Weerd
Stoepkrijttekening in Amsterdam Beeld Volkskrant
Stoepkrijttekening in AmsterdamBeeld Volkskrant

Staat er bij jullie al reuzenvirus op de stoep? Heeft uw dochter bij oma een boodschap op de gevel gezet? Of zoeken jullie nog een dagactiviteit voor vanmiddag? De Open Redactie van de Volkskrant verzamelt de mooiste stoepkrijtkunstwerken van Nederland.

Maak er dus een foto van en stuur die — liefst voorzien van een korte uitleg van wat we zien, wie het gemaakt heeft en hoe oud degene is — naar openredactie@volkskrant.nl met ‘stoepkrijt’ in het onderwerp. Dat kan tot vrijdag 15 uur.

De Open Redactie, wat is dat ook alweer? Dat is de plek waar abonnees mee kunnen denken met de redactie. Als u zich inschrijft (dat kan hier) krijgt u maximaal eens per week een mail van ons met daarin een vragenlijst over een onderwerp waarover we willen schrijven. Bijvoorbeeld: over de financiële gevolgen van corona, droogte, Amerikaanse verkiezingen of opvoeding.

Zo kunt u de redactie anoniem laten weten welke soort artikelen u het liefst wilt lezen over een thema. Èn u kunt ons het ook laten weten als u nog suggesties heeft of vindt dat wij een perspectief missen.

Meer weten? Lees dan dit stuk. De Open Redactie vraagt abonnees wat ze willen lezen. ‘Als redactie hebben we soms een blinde vlek’

Meer over