Nieuwe Revu moet op zoek naar nieuwe hoofdredacteur

Het weekblad Nieuwe Revu moet op zoek naar een nieuwe hoofdredacteur. Hans Verstraaten heeft zijn baan per 1 september opgezegd....

Verstraaten was jarenlang hoofdredacteur van Revu, voordat hij algemeen hoofdredacteur werd van Sanoma’s Mens Magazines, de afdeling waarin de uitgever de mannenbladen heeft ondergebracht. Verstraaten keerde vorig jaar, na het vertrek van Revu’s hoofdredacteur Mark Koster, terug op zijn oude post. Die functie zou hij tot 1 januari 2007 blijven vervullen, in afwachting van een nieuw nieuwsweekblad dat hij voor Sanoma zou ontwikkelen. Volgens De Wildt zijn de plannen voor dat weekblad voorlopig in de ijskast gezet. Verstraaten was gisteren onbereikbaar voor commentaar.

Eerder deze week ontstond verwarring over de Revu-column van Beau van Erven Dorens, die in zijn laatste bijdrage had opgeschreven dat hij ermee ophield en vervolgens onbereikbaar was. Het woensdag verschenen nummer van Revu moet het inderdaad zonder Beau stellen. Op zijn plek staat nu een abonnementsadvertentie. Het blad heeft nog altijd niets van hem vernomen. De Wildt: ‘We geven hem nog deze week de tijd om te reageren op de liefdesverklaring die Hans Verstraaten hem nog heeft gedaan. Reageert hij niet, dan gaan we ervan uit dat het boek-Beau voor Revu gesloten is’.

Jean-Pierre Geelen

Meer over