Mila Kunis niet in 'Fifty Shades'-film

Actrice Mila Kunis ontkent dat ze een rol speelt in de verfilming van het populaire boek Fifty Shades of Grey van E.L. James. Grappend suggereert ze dat Zach Braff, haar co-star in haar meest recente film Oz, The Great and Powerful, een rol in Fifty Grades moet spelen.

Mila Kunis. Beeld getty
Mila Kunis.Beeld getty

'De geruchten over Fifty Shades gaan maar door. Maar nee, je zult me niet in die film zien. Het spijt me', zegt Mila volgens Hello Magazine tijdens een persconferentie over Oz in Londen. 'Betekent dit dat ik er misschien in kan?, reageert Zach. 'Je mag het hebben Zach, je zult het fantastisch doen', antwoordt de vriendin van Ashton Kutcher.

Behalve Mila en Zach spelen ook James Franco, Rachel Weisz en Michelle Williams in Oz, the Great and Powerful, de nieuwe film van regisseur Sam Raimi. De Disney-film gaat over een jonge, arrogante illusionist die wordt gedwongen om te vluchten met een een reizend circus. Kunis speelt de rol van Theodora, een ooit goede heks die slecht wordt als de illusionist geen oog voor haar schoonheid heeft.

De Nederlandse première van Oz, the Great and Powerful is op 14 maart.

Meer over