Linda de Mol flikt het weer met 2,3 miljoen kijkers

Ondanks een falende app bij de start van de kennisquiz Weet Ik Veel,  twee weken geleden,  trok de nieuwe show van Linda de Mol toen 2,3 miljoen kijkers. Vorige week stond de kijkcijferkoningin met 1,9 miljoen kijkers ook op de eerste positie en deze week is ze met ruim 2,3 miljoen kijkers weer de kijkcijferknaller van de zaterdagavond.

null Beeld ANP
Beeld ANP

Om precies te zijn keken 2.360.000 mensen naar de goedlachse kijkcijferkoningin De Mol. Verder schakelden er 2 miljoen kijkers in voor het 8-uur journaal en trok RTL 4-serie Aaf 1,5 miljoen kijkers. De Grote Improvisatie Show wist 1,4 miljoen mensen aan de buis te kluisteren. Dat blijkt uit de kijkcijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Twitter
De Grote Improvisatie Show van Tijl Beckand en Ruben van der Meer, kreeg flink wat reacties via Twitter. De hashtag #DGIS was binnen vier uur na de uitzending op nummer 3 in de trending topic-lijst. De meningen waren verdeeld over de aanwezigheid van Britt Dekker, die een gastrol vertolkte in de improvisatieshow. René van der Gijp, die weigerde om aan te schuiven bij de talkshow van Britt, vindt dat de blondine beter tot haar recht komt in een talkshow. Sommigen twitteraars vinden de show een slap aftreksel van de Lama's. Ook de hashtag #weetikveel werd trending topic.

Meer over