Leah Andreoni en Moonflower spelen op Parkpop

Leah Andreoni en de band Moonflower zijn toegevoegd aan de programmering van Parkpop. Dat is maandag naar buiten gebracht. Ook over deelnemende acts aan een ander Haags festival (Crossing Border) is maandag meer duidelijk geworden....

ANP

DEN HAAG

David Sylvian, Lewis Taylor, Jools Holland (BBC-presentator) en G. Love & Special Sauce hebben hun medewerking toegezegd aan Crossing Border. Die laatste act was al eerder geboekt voor Parkpop.

Crossing Border vindt dit jaar (11, 12 en 13 september) voor het eerst plaats in het Congresgebouw. Het festival, dat de belangstelling voor poëzie, literatuur en muziek onder jongeren beoogt aan te wakkeren, werd tot dusver altijd gehouden in theaters rondom het Spuiplein.

Van Parkpop, het grootste openluchtfestival van Europa, was al bekend dat Total Touch, Nada Surf (ook op Pinkpop), King Chango, Yulduz Usmanova, Jewel, Jan Akkerman en dus G. Love & Special Sauce daar zullen optreden. De 17e editie van het gratis popfestijn (29 juni) in het Zuiderpark zal in totaal twaalf namen herbergen.

Meer over