EntertainmentAaf leest sterren

Een poort in de vorm van het hoofd van peuter Stormi en Marco & Leontine nu écht uit elkaar

Elke week belicht Aaf Brandt Corstius twee opmerkelijke celebritynieuwtjes. Deze week: Kylie & Stormi en Marco & Leontine.

null Beeld

Twee

De sterren hebben de neiging om de verjaardagen van hun kinderen nogal uitbundig te vieren, en daar hebben ze alle recht toe, maar het wordt een kwestie als je je begint af te vragen in hoeverre het kind er nachtmerries of trauma’s aan overhoudt.

Deze week schrok uw sterrenkijker toen Kylie Jenner met haar dochtertje Stormi op de arm voor een gigantische poort stond. Een poort in de vorm van het hoofd van Stormi. Je kon door haar wijd opengesperde mond naar binnen lopen.

Dat had iets pervers, maar het bleek een verjaardagsfeest te zijn. Stormi werd 2, en aangezien Jenner vorig jaar al een pretpark had opgericht voor Stormi’s verjaardag, Stormi World, moest die wereld dit jaar nog groter.

Diverse media hebben al gerapporteerd over de impact op het milieu van dit tijdelijke pretpark, maar misschien kan het worden gerecycled als cultspookhuis. Het thema was ‘het hoofd van Stormi’, en het hoofd van Stormi was overal. Het torende uit boven twee gigantische glijbanen, het stond op alle spullen in de Stormimerchandisewinkel, en Stormi’s hoofd was ook verkrijgbaar als gigantische opzetkop. Die kon je op je eigen hoofd zetten. Ook waren er grijpmachines, net als op de kermis, waar je naar hoofden van Stormi kon grijpen.

Een 2-jarige die haar eigen hoofd grijpt. En misgrijpt, want zo gaat dat op de kermis. Hoe gaat dit aflopen? En belangrijker: wat gaat er gebeuren op Stormi’s derde verjaardag?

null Beeld

Schoolplein

Het griezelige aan roddelbladen is dat ze soms gelijk hebben. Je kunt alles van de Story’s en Privé’s van deze wereld zeggen, maar zij kondigden de breuk tussen Marco en Leontine Borsato, deze week naar buiten gekomen, al tijden aan. De bladen stelden niet eens meer de vraag óf, maar wannéér het stel de scheiding bekend zou maken. Story had zelfs een soort aftelkalender; vorige week nog schreef het blad dat het nieuws over de breuk nu snel naar buiten zou komen. Dat klopte dus.

De breuk leidde tot twee soorten reacties: de ene helft van de Nederlandse bevolking bedacht flauwe grappen rondom de Borsatoknaller Dromen zijn bedrog, de andere helft stelde zichzelf de fundamentele vraag: wat is liefde?

Want het is altijd moeilijk - zie Brad Pitt en Jennifer Aniston, en vervolgens Brad Pitt en Angelina Jolie - als mensen die in alle openbaarheid een lang huwelijk hebben, gaan scheiden. Net als wanneer het leukste stel van het schoolplein uit elkaar gaat. Ineens gaan de andere koppels zich afvragen wat er van hún huwelijk over is.

Maar wat we ook van showkoppels hebben geleerd, wijst langdurige studie uit, is dat het soms goedkomt. Ik noem een Wendy van Dijk en een Erland Galjaard. Ik noem een Jeroen en Sandra van Inkel (duizend jaar bij elkaar, toen uit elkaar, net weer bij elkaar). Ik noem een Gigi Hadid en een Zayn Malik. Dat geeft hoop. Of zoals Marco zou schreeuwzingen: afscheid nemen bestaat niet.

Meer over