BZV deze week weer boven de vier miljoen kijkers

Voor het eerst dit seizoen heeft Boer Zoekt Vrouw twee weken achter elkaar meer dan vier miljoen kijkers getrokken. De negende aflevering trok zondag 4,034 miljoen kijkers, tegenover 4,147 miljoen kijkers vorige week. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

Coen Brandhorst
Yvon Jaspers. Beeld ANP Kippa
Yvon Jaspers.Beeld ANP Kippa

De gemiddelde cijfers blijven echter nog altijd zo'n 600.000 achter bij dat van het vorige seizoen. Van de negen afleveringen van BZV dit seizoen zijn er nu vier die meer van 4 miljoen kijkers trokken.

Nederland 1 beleefde een uitstekende zondagavond wat betreft kijkcijfers. De vier best bekeken programma's van gisteravond werden allemaal door het eerste net uitgezonden.

Studio Sport en het journaal van van 20.00 uur trokken beide rond de drie miljoen kijkers. Ook Ivo Niehe liftte mee met kijkcijferkanon BZV. Het praatprogramma dat meteen na de datingshow van de KRO wordt uitgezonden hield nog altijd zo'n 2,5 miljoen kijkers aan de buis gekluisterd.

Best of the rest was het programma Undercover in Nederland van undercover-misdaadjournalist Alberto Stegeman op SBS6. Een kleine 1,1 miljoen kijkers wisten de 6 op de afstandsbediening te vinden voor de onthullingen van Stegeman.

Meer over