Angelina Jolie legt het af tegen Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio geeft Angelina Jolie ook in Nederland het nakijken. Jolie's nieuwe film 'Salt', die sinds donderdag draait, is er niet in geslaagd DiCaprio's 'Inception' van de eerste plaats in de bioscooplijst te stoten. Eerder lukte dat ook niet in de Verenigde Staten.

Novum

'Salt' komt binnen op de derde plek van de Nederlandse box office, de film bracht in het openingsweekeinde bijna 550 duizend euro op. 'Inception' prijkt nog steeds bovenaan de lijst. De rolprent, die nu ruim twee weken draait, bracht al ruim 3,5 miljoen euro in het laatje. De 3D-dansfilm 'Step Up 3D' komt met ruim 650 duizend euro binnen op de tweede plek.

]]>

Miljoen


Na een nek-aan-nekrace in de Verenigde Staten lukte het 'Salt' ook daar niet 'Inception' van de troon te stoten. In het openingsweekeinde haalde 'Salt' 36,5 miljoen dollar op, terwijl 'Inception' in hetzelfde weekeinde 43,5 miljoen dollar verdiende. De film met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol draaide toen al een week in Amerika.

]]>

'Inception' heeft zijn nummer 1-positie in de Verenigde Staten pas deze week in moeten leveren. 'The Other Guys', met Will Ferrell en Mark Wahlberg in de hoofdrollen, voert de Amerikaanse box office aan. 'The Other Guys' is pas vanaf 11 november in de Nederlandse bioscopen te zien.

]]>


]]>

Angela Jolie tijdens promotie voor de film Salt (AP) Beeld
Angela Jolie tijdens promotie voor de film Salt (AP)
Meer over