Aerosmith-zanger Steven Tyler gewond bij val

Aerosmith-zanger Steven Tyler is weer eens gevallen. Hij gleed gisteren uit in de badkamer van zijn hotel in de Paraguayaanse hoofdstad Asuncion. Hij is in het ziekenhuis behandeld voor sneeën bij zijn wenkbrauw en mond. Ook verloor hij twee tanden.

Redactie
Steven Tyler Beeld getty
Steven TylerBeeld getty

Een medewerker van het hotel liet weten dat de 63-jarige Tyler een lelijke smak maakte terwijl hij een douche nam. De zanger zou optreden op een festival in Asuncion. De show is vooralsnog uitgesteld. Ruim twee jaar geleden raakte Tyler behoorlijk gewond toen hij van een podium viel in de Amerikaanse staat South Dakota. Daarbij liep hij onder andere een schouderbreuk op.

American Idol
De excentrieke zanger baarde eerder dit jaar opzien toen hij naast onder meer zangeres en actrice Jennifer Lopez aanschoof in de jury van het tv-programma American Idol. Ook het volgende seizoen zal hij zitting hebben in het panel.

Vorige week werd bovendien bekend dat Tylers leven zal worden verfilmd. De vermaarde regisseur Ron Howard ('The Da Vinci Code', 'A Beautiful Mind') heeft daartoe de rechten verworven van Tylers eerder dit jaar verschenen autobiografie, 'Does the Noise in My Head Bother You?', door de zanger zelf omschreven als 'een verzameling gedachten'.

Niet raar
Tyler zei vorige week het niet raar te vinden dat er een film komt over zijn leven, omdat de 'Aerosmith-belevenis' neerkomt op 'een droom die werkelijkheid is geworden'.

Meer over