EntertainmentAaf leest sterren

Aaf leest sterren: Kim Kardashian en onze koning hebben meer gemeen dan je denkt

Elke vrijdag belicht Aaf Brandt Corstius twee opmerkelijke celebritynieuwtjes. Vandaag: de tenen van Kim Kardashian en de linkerkant van Tori Spelling.

Kim Kardashian. Beeld Getty Images
Kim Kardashian.Beeld Getty Images

Tenen

Kim Kardashian en onze koning hebben meer gemeen dan je denkt: ze lieten deze maand allebei zien dat bepaalde mensen het geld en het lichte bord voor hun kop hebben dat nodig is om corona prettig (op een warm eiland) door te komen.

Kardashian vierde haar 40ste verjaardag op een manier die uw sterrenkijker ook zou verkiezen boven een Illegale blokjesverjaardag: op Tahiti, met geteste vrienden en familieleden. Haar volgers keurden het af; hoe smakeloos was het om, in tijden waarin iedereen het minder heeft, te etaleren wat een heerlijke Club Tropicana-verjaardag je hebt? En, moet ook opgemerkt worden: in Californië, de staat waar Kardashian woont, zijn niet-essentiële reizen verboden. Daar valt een verjaardagsfeest op Tahiti onder.

Tja, alles wat Kim Kardashian doet is smakeloos, dat is haar merk. Je kunt niet ineens verwachten dat ze met twee vriendinnen in de achtertuin gaat theedrinken als ingetogen verjaardagspartij.

Overigens kwam een oud gerucht door deze viering opnieuw in circulatie, en dat is dat Kardashian zes tenen heeft. Deze roddel deed al langer de ronde, en ze weerlegde hem kort geleden met een filmpje op Instagram waarop ze haar tenen stuk voor stuk natelde. Ook dit hoort bij het zijn van een merk.

Maar een foto van Kardashian op haar verjaardag toonde inderdaad een van zeer veel tenen vergeven voet.

Dat heeft ze dan weer niet gemeen met onze koning, of wel, wie zal het zeggen? De duivel schijt altijd op de grote hoop, misschien ook als het om tenen uitdelen gaat.

Tori Spelling. Beeld Getty Images
Tori Spelling.Beeld Getty Images

Hoek

Tori Spelling heeft deze week op haar Instagram verteld waarom zij haar gezicht altijd alleen van de rechterkant liet zien. Dat kwam doordat pionierende internettrollen – die volgens haar al in haar puberteit in de jaren negentig actief waren – nare dingen over haar uiterlijk zeiden.

Hierin voegt Spelling zich in een lange rij vrouwelijke sterren die zich alleen vanuit bepaalde hoek willen laten vastleggen. Mariah Carey is hier het bekendst om: er zijn een triljard foto’s van haar, en bijna op allemaal staat alleen de linkerkant van haar gezicht. Op het toppunt van Carey’s linkerkantneurose hing er zelfs altijd een immens haargordijn over de rechterkant.

Al jaren geleden kwam aan het licht dat Ariana Grande ook haar eigen linkerkant verkoos, misschien omdat daar een schattig kuiltje in haar wang zit. En dan zijn er de diva’s van weleer, die het al helemaal moesten hebben van ‘je goeie kant’, want toen bestonden zaken als Photoshop en filters nog niet. Barbra Streisand liet Oprah Winfrey ooit haar hele tv-decor ombouwen zodat ze van haar – alweer – linkerkant kon worden gefilmd bij een interview. En actrice Claudette Colbert, ook linksgezichtig, verfde de rechterkant van haar hoofd gewoon groen zodat de cameraman die niet zou filmen.

Na Spellings onthullingen schreven al haar volgers in de comments dat ze de mooiste ter wereld was en dat ze de haters moest laten haten.

Ach, had Claudette Colbert maar Instagram gehad.

Meer over