SatireDe Speld

De Speld: Vier succesvolle gewoonten van succesvolle mensen waarmee jij ook succesvol wordt

Succesvolle mensen als Jeff Bezos, Elon Musk en Warren Buffett bulken ervan: succes. Maar als je denkt dat succes alleen voor succesvolle mensen is weggelegd, heb je het mis. Met deze vier gewoonten van succesvolle mensen kun jij ook leren om met succes succesvol te zijn.

Beeld colourbox

Maak van succes een gewoonte

Mensen met succes hebben de gewoonte om succesvol te zijn. Jeff Bezos richt zijn dag altijd zo in dat hij succesvol is. Hij doet dat omdat hij zonder succes minder succesvol zou zijn. Zodra je een gewoonte maakt van succesvol zijn, weet je niet beter.

Begin de dag met succes

Het openen van je ogen in de ochtend is een succes. Je eerste stap uit bed is een succes. Het eten van je ontbijt is een succes. Jij bent succes. Zo doet Elon Musk dat ook.

Zorg dat je succes succesvol wordt

In het begin is het even hard werken, succesvol zijn. Geef niet meteen op als je succes niet meteen zo succesvol is als je gedacht had. Peter Thiel heeft opgemerkt dat het succes steeds makkelijker begon te stromen toen hij eenmaal succesvol begon te worden. Als je eenmaal succesvol succesvol bent, zal je merken dat je succes daarna steeds succesvoller binnenstroomt.

Hou altijd een succesvol doel voor ogen

Zo veel succes kan al snel overweldigend zijn. Daarom is het belangrijk om je einddoel, succesvol zijn, altijd scherp voor ogen te houden. Bill Gates schrijft zijn succes altijd toe aan het feit dat hij al zijn energie focust op het bereiken van succes en maar een beetje met de pet gooit naar alles wat niet succesvol is.

Meer over