ColumnDe betrouwbare mannetjes

De Betrouwbare Mannetjes bedachten alvast wat formatjes voor Ongehoord Nederland!

null Beeld

Maandag maakte voormalig journalist Arnold Karskens bekend dat hij samen met onder andere voormalig VVD-Kamerlid Ybeltje Berckmoes en scenarioschrijver Haye van der Heyden een nieuwe omroep wil beginnen. ‘Met journalistieke en amuserende programma’s wil Ongehoord Nederland! de Nederlandse bevolking directer betrekken bij beslissingen en debatten waar ze nu de facto van uitgesloten zijn.’ De omroep wil ‘amusement bieden dat los staat van het keurslijf van de politieke correctheid die inmiddels in ruime mate de inhoud van het huidige publieke bestel domineert.’ Volgens de site zijn ‘Openheid, lef, vrijheid en humor de kernbegrippen die het fundament zijn onder de programmering van Ongehoord Nederland!’ En omdat de Betrouwbare Mannetjes zich goed kunnen vinden in de kernbegrippen en bij eerdere initiatieven hebben gezien hoe ingewikkeld het is om geschikte content te vinden, helpen we graag een handje! Geen dank!

ITEMZ! Dagelijkse talkshow in de vooravond over Islam, Trump, Europa, moslims en Zwarte Piet. Presentatie: Arnold Karskens.

Dat mag je niet meer zeggen in dit land! Spelshow waarin deelnemers zo veel mogelijk dingen moeten noemen die ze niet mogen zeggen. Met o.a. Wierd Duk, Jan Roos, Jenny Douwes, Dilan Yesilgöz, Theodor Holman, Bart Nijman, Leon de Winter, Thierry Baudet, Geert Wilders, Jan Terlouw. Dion Graus, Robert Jensen, Zihni Özdil, Annabel Nanninga , Martin Bosma, en Joost Vullings. Presentatie: Haye van der Heyden.

De Nieuwe Soros! Onderzoeksprogramma waarin FvD-jongeren alvast op zoek gaan naar een grijpgraag iemand uit het bank- dan wel entertainmentwezen die als zondebok voor alles kan fungeren mocht de 89-jarige George Soros straks komen te overlijden.

Spel met Grenzen! Amusementsprogramma waarin gewone Nederlanders gewoon binnen Nederland tegen andere heel gewone Nederlanders strijden. Presentatie: Ybeltje Berckmoes.

‘Maar ik ben daar zelf geweest!’ Discussieprogramma waarin degene die zegt dat hij ergens daadwerkelijk is geweest, wint. Presentatie: Arnold Karskens.

Ongehoord! Voetbalpraatprogramma over PSV.

1 tegen 97! Klimaatdebatprogramma waarin een Nederlandse fysicus het opneemt tegen 97% van de internationale klimaatwetenschappers.

De Sander L. Kaksnor Show! Quiz waarin deelnemers die tot nu toe de facto van quizprogramma’s waren uitgesloten zo veel mogelijk anagrammen moeten verzinnen. Presentatie: Arnold Karskens.

De Bakfietsmoeder! Comedyserie door Haye van der Heyden waarin een gevierd scenarioschrijver wordt dwarsgezeten door een politiek-correcte omroepbazin en zich probeert terug te knokken ondanks de gekte van de grachtengordelelite die zichzelf baantjes toeschuift en je kaltstellt wanneer je overal aan de grote klok hebt gehangen dat je op de PVV stemt.

Ongehoord Nederland! TV-programma waarin Arnold Karskens iedere week een willekeurige gewone Nederlander in het zonnetje zet. Met o.a. Jos van Leur uit Hardinxveld-Giessendam.

Ongezien Nederland! Radioprogramma. Presentatie: Arnold Karskens.

Ik ben geen racist, maar…! Praatprogramma waarin de gasten uitleggen waarom ze geen racist zijn. Presentatie: Arnold Karskens.

PeNOSa! Spannende misdaadserie door Haye van der Heyden over ongebreidelde corruptie en vriendjespolitiek binnen de Publieke Omroep waarin een getalenteerd scenarioschrijver annex cabaretier een klik heeft met een vrouw die bij de NOS blijkt te werken, en hoewel ze nog gezellig mee flirt als ze samen zijn, en hij zelf niks merkt van enig bezwaar, zegt ze daarna ineens dat hij haar ‘zowat heeft aangerand’, waarna hij merkt dat hij plots nergens meer aan de bak komt. Tussen alle gekte van de social justice warriors door zet hij alles op alles om zijn naam te zuiveren. De tegenslagen volgen elkaar op, totdat hij een ingenieus plan bedenkt om door het bastion van de Politieke Correctheid heen te breken. Zal het hem lukken de benodigde 50 duizend medestanders te vinden?

Meer over